Debutul editorului DDF- Claudiu Banu- in presa scrisa

Munca depusa de Claudiu de-a lungul timpului a inceput sa dea rezultate.  Ii doresc succes, spor la scris si partide cat mai pline de inspiratie!"

Catalin Constantinescu 
DDF Editor

De la castigator FishingStar,  la realizator emisiuni,  si acum la colaborator cu  revistele de profil halieutic, acesta ar fi traseul pe scurt parcurs de colegul nostru  Claudiu Banu, care in luna Martie 2015 debuteaza in presa scrisa. Dupa multiple colaborari in alte emisiuni  de pescuit la feeder,  si editarea continua a revistei Dependent de feeder .ro , Claudiu   isi va  pune cuvintele in  slujba pescarilor aflati la inceput de drum intr-un articol  prim articol tip ABC , din cadrul revistei PPT – Pescuitul pentru toti , in care va da 10 sfaturi despre pescuitul la feeder pe Dunare.  Promovarea acestui stil a fost si va ramane prioritatea intregului proiect DDF , asadar nu putem decat sa ne bucuram si sa va impartasim vestea cea buna!

Succes Claudiu!

Read More

Mentenanta mulinete – pescuit la feeder

Este foarte important ca mentenanta mulinetei de pescuit la feeder sa se faca periodic.  Aceasta presupune atat curatarea  cat si ungerea angrenajelor. Datorita expunerii la conditii diverse de la caldura mare pana la  frig extrem, datorita solicitarilor mecanice intense si datoriata infiltrarii de  particole sau  substante straine vaselina originala din mulineta isi pierde in timp proprietatile.

Prin curatarea si ungerea periodica cu o vaselina dedicata, asigurati o viata si o durata de utilizare mult mai lunga a mulinetelor de feeeder!

Avem nevoie de un set de surubelnite fine, pentru suruburile  carcasei mulinetei, o masa de lucru bine iluminata, un degresat (traditional multi pescari folosesc benzina) si bineinteles un gresant pentru a readuce mecanismul la functionarea lina de la incput.  In  acest sens va recomandam un produs testat de noi in cateva sezoane si anume: Vaselina pentru mulinete de la Cormoran -m  un produs de cea mai buna calitate,  util atunci cand dorim sa efectuam o operatiune de  mentenanta a mulinetelor prin curatarea si gresarea angrenajelor. Disponibila acum la www.feedershop.ro

Atentie, daca nu ati desfacut pana acum  vreo mulineta este bine sa stiti ca aceastea  au multe piese foarte mici si ar fi  bine sa lucrati c rabdare si cu schema tehnica in fata , iar pentru a nu pierde piesele, e bine sa aveti la dispozitie o cutie precum cele de naluci sau accesorii in care sa ordonati piesele demontate. Acestea trebuie curatate foarte bine , angrenajele se ung cu vaselina iar axul se unge cu ulei.

Spor la treaba!

Read More