Evenimente si noutati

Blogul Feeder Shop .ro – Totul despre pescuitul la feeder

Există un nou blog de pescuit în sfera romaneasca, și noi credem că ar trebui să vi-l facem cunoscut: blogul Feeder Shop!

Este vorba de un nou proiect al nostru,  sustinut de  magazinul nostru preferat de pescuit la feeder  – FeederShop.ro.

In acest blog ne propunem să atacam în articole ample, insotite de clipuri video:

  • informații relevante pentru toti pescarii, indiferent de stil ,  precum obtinerea permisului de pescuit; pescuitul la paine, noduri pescaresti etc.
  • strategii de abordare a partidelor de pescuit in genereal – putina ihtiologie, si mai mult despre sondare, despre localizare, despre speciile de pesti de la noi.
  • sfaturi și trucuri legate de pescuitul la feeder: monturi de pescuit la feeder ;
  • atelier  de realizare a nodurilor si monturilor de pescuit la feeder
  • sa prezinte emisiunile realizate de noi pentru TV
  • sa prezinte articolele publicate de noi in presa scrisa, care ar putea ajuta pescarii sa evolueze.

Pe lângă propriile producții, aici regăsiti și unele dintre filmele de la producătorul englez Drennan traduse de Claudiu Banu în limba română !

Informarea la noi se face in ultima vreme prin clipuri video si prin forumuri. Ceea ce nu e rau deloc.  Ambele metode au insa dezavantajul ca informatia se pierde in arhive si subsoluri de pagina (pe forum)  sau intre multe alte cadre , driluri si multe minute de pescuit (in clipuri). Asadar uneopri  este greu de  descoperit de pescarul incepator. Aici un blog de pescuit poate avea un loc al lui.

Un blog poate constitui o  maniera de structurare a informatiei, de pastrare a amintirilor. Poate constitui o platforma de opinie.  Mai mult un blog poate constitui o carte de vizita.

Asa ca va invit sa ne urmati exemplul. Daca nu stit cum va descurcati cu scrisul, trimiteti-ne un articol si veti avea feedbackul nostru.  Daca vreti sa treceti direct la fapte, luati un domeniu si o gazduire si creati propriul site.  Va putem ajuta si noi cu instalarea , aranjarea paginii si chiar si cu unul doua articole,  trimise ca si colaboratori/vizitatori. Nu am glumit cand am spus ca punem umarul al cresterea nivelului pescuitului in Romania.   Dar despre toate aceasta , cu o alta ocazie.

Așadar dacă vă plac articolele despre pescuit relevante, sau pur și simplu pentru a parcurge informati din domeniul pescuitului la feeder, luați-vă o cană de cafea și faceți clic pe Blogul FeederShop.Ro!

Vom incerca sa publicam in mod constant articole si emisiuni,  iar daca ne sustineti prin comentarii, share-uri si likeuri, ne vom simti stimulati si mai motivati sa crestem nivelul !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.