Iata si rezultatul partidei din noaptea 24-25.11.2017 . Pestele foarte mofturos , apa rece , lume ca la manifestatie de cu seara care mai apoi au dat bir cu fugitii pe la 2 noaptea din cauza unei activitati " epuizante" , adica au bagat foarte mult aer prin sticle probabil ca pestele era dat absent

.
Eu am pescuit folosit aceeasi combinatie de nada ( Utopia Baits Meat & Wheat si Bait-Tech Krill & Tuna ) ca data trecuta , Mihai a dat si el tot cu o combinatie de Utopia Baits Meat & Wheat + Utopia Bait Fish & Krill si ceva cu parmezan ( nu am retinut ce , poate ne spune el ) .
Cu toate ca pestele a mers execrabil comparativ cu alte nopti , cheia a fost in nadire si , culmea , micsorarea lungimii strunei , a mers mult mai bine pe struna scurta ( 65cm ) comparativ cu partida precedenta unde am folosit 110cm lungime struna. Pe principiul " ai n`ai mingea, tragi la poarta " , aveai sau nu prezentare in 3-5 min , faceai lansare , duceai nada , altfel nici ca vedeai peste. Tocmai de aceea este bine sa fii pregatit , sa ai nada la tine , pot spune ca pe aceasta perioada , la apa calda , folosesc mai multa nada comparativ chiar si cu partidele de pescuit la Dunare din sezon ... daca la Dunare este suficienta in multe cazuri sa ai 3 kg de nada uscata , acum , la Cernavoda , fara 5 kg nu ma incumet sa merg

.
In mod evident , conteaza si viermele , trebuie sa ai la tine minim 500 gr din care 400 gr sa fie mort , restul pentru carlig.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.